Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Първоюнски маратон от забавления за Деня на детето
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
11:00 ч.
Място:
Описание:
И тази година в Международния ден на детето Мол Варна ще се превърне в огромен развлекателен център за всички малчугани. За 1 юни търговският център е подготвил за малките си гости истински маратон от забавления, безплатни представления, състезания и много награди.

Стартът ще бъде даден в 11:00 часа с "Бебе маратон". На етаж 3 в състезание по пълзене и/или надбягване с проходилки ще се впуснат хлапетата на възраст до 15 месеца. В надпреварата ще ги напътстват техните родители под зоркото око на актьора от Държавния куклен театър - Варна, Галин Гинев. Атрактивни награди са осигурени за всички участници в надпреварата, а най-бързото дете ще получи и специален подарък от Мол Варна.

От 14:30 до 17:30 часа малките гости на комплекса ще станат част от балонено шоу, в което за всекиго ще има подарък - забавна фигурка от балон.

В 17:30 часа в централното фоайе ще започне музикално-артистичната детска програма. Началото ще бъде дадено с "Часът на приказките" - театрална миниатюра, представена от театрална формация "Весел миг" към читалище "Искра".

За първи път във Варна ще гостува "Разказвачът на приказки" - интерактивното детско представление, което ще започне в 17:45 часа. Актьорът Ники Станоев и неговият художник ще представят на малчуганите една съвременна интерпретация на известна българска приказка, като всички малки зрители ще участват в томбола с над 50 страхотни награди - волейболни топки, хварчила, плажни аксесоари, въжета за скачане, федербали и много други такива подходящи за игра навън в предстоящите летни дни. Най-големият късметлия ще получи тротинетка.


От 18:30 часа на сцената ще се изяви групата по модерни танци Lido dance към училище "Найден Геров", а от 18:40 часа ще започне гала ревюто на участниците в първото издание на Училището за модели през май. Мини манекените, подготвени от модна агенция VIP Fashion Group ще дефилират по червения килим, пременени в дрехи от последните колекции на детските марки за дрехи в Мол Варна. Водеща на ревюто ще бъде кака Веси - любимата куклена актриса на децата Веселина Калчева.

През целия ден - от 11:00 до 17:00 часа в търговския център ще гостуват двама приказни герои, които ще раздават на децата лакомства и подаръци по случай 1 юни.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: