Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Празнична фолклорна програма по случай 3-ти март
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
11:30 ч.
Място:
Описание:
Мол Варна ще отбележи националния празник на България заедно със своите клиенти. На Трети март, когато ще честваме 139-годишнината от Освобождението на страната ни от османско владичество, в търговския център ще бъде представена празнична фолклорна програма "Хайде на хорото" с участието на ансамбъл "Фолклорни ритми" с хореографи Зоя Георгиева и Никола Николов и клуба за народни танци "Изгрев" с хореограф Деси Проданова.

На сцената в централното фоайе ще излязат детският танцов ансамбъл и танцьорите професионалисти от "Фолклорни ритми", които наскоро се завърнаха със златен медал от международния фестивал за танцово изкуство в Коста Брава - Испания. Народните певици Росица Малчева и Мария Русева от същия ансамбъл ще потопят публиката в магията на българския песенен фолклор. Самодейците от клуб "Изгрев", които ще се включат в надиграването с танци от различни етнографски области, също са носители на множество национални и международни награди. Водещ на тържеството ще бъде Димитър Русев.

Празничната програма ще започне в 11:30 часа в централното фоайе на Мол Варна, а гостите ще бъдат посрещнати с подарък - българския трибагреник. За финал всички посетители и клиенти на центъра ще могат да се включат в голямото третомартенско хоро.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: