Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Без обувки
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Какво може да накара един човек да преобърне живота си "наопаки" и да започне да вижда и да чува неща, които другите не могат?

Мъж в разцвета на силите си е обсебен от своята кариера и смята, че докато човек е жив, трябва да трупа състояние. Но един ден, обикновено наглед събитие, като покупката на чифт обувки, променя живота му завинаги....

Пиесата е авторски моноспектакъл на Явор Гигов по идея от произведение на Пиер Грипари, а режисьор е Румен Гаванозов. Представлението разказва за болестта на съвременния човек, който от бързане да покрие някакви нормативи и да осигури бита си, забравя кои са важните неща в живота. Главният герой е бивш работохолик, изгубил се в прекалената си амбиция да печели. И когато средството се превърне в цел, човек спира да мечтае.

Другата история в спектакъла - по-приказната част - е тази на чифт обувки, които много се обичат и искат да прекарват времето си заедно. Героят ги купува, след което ги обува, но тяхната близост го кара да пада, докато ходи с тях, защото при всяка крачка те се прегръщат. Това му създава проблеми и в работата, и у дома, а най-лошото последствие е, че губи любимата си. Случките в неговия живот му помагат да разбере, че е напълно изгубен и действията му до този момент са безсмислени. Така той започва да чува света около себе си по различен начин и да му се случват чудеса. Без обувки е пиеса, която крие дълбок смисъл, но е разказана по лек, смешен начин.

Премиерата на "Без обувки" е на 19 октомври от 19 часа в зала "Европа" на ФКЦ Варна.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: