Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Kaufland
Категории:
Общ рейтинг на веригата:
3.3
Обектите от веригата:
н.о.
бул. "3-ти март" N77, 0800/12 220
н.о.
ул. "Христо Смирненски" N2 (жк. Младост), 0800/12 220
н.о.
бул. "Република" N60, 0800/12 220
ДАЙ МНЕНИЕ за Kaufland:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
На откритата витрина са крайно груби и нелюбезни. Обаждат се на определени хора,когато ще намаляват нещо и никога човек случайно не може да си купи нещо намалено. На касите повечето са толкова горделиви, че все едно Кауфланд работи за тях. Харчех много пари в този магазин, но вече спрях да го посещавам.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Христо_, на 04.10.2017 г. , към Kaufland Тракия:
Измамници ! ! ! Лъжат с техните промоции ...
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Elena Nikolova 2, на 23.09.2017 г. , към Kaufland Тракия:
Тъкмо правите ремонт на паркинга на магазина. Ще ми бъде приятно да го завършите с озеленяване. От толкова години нямате засадени дървета, а е така необходимо не само за красота, но и за сянка в летните дни.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+4
Nikoni, на 03.09.2017 г. , към Kaufland Тракия:
За магазина като цяло...7-8 по десетобалната.Но екологичния им аспект куца...Откакто са го направили в "Тракия" едно дърво не са боднали и отгледали!А имат такъв потенциал.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
illy_bg, на 23.05.2017 г. , към Kaufland Тракия:
Кауфланд в Тракия е любимия ми магазин за пазаруване. Всички продавачи там са любезни и отзивчиви. Промоциите са коректни. Бих дала съвет да проучват и поддържат по-добри цени на зеленчуците. Не са конкурентни...
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
Харесвам Кауфланд и ми се е случвало да заменя стока без проблем.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Plowdiw4anin, на 12.04.2017 г. , към Kaufland Пещерско шосе:
На всички оплакващи се от Kaufland ще кажа следното: Останалите конкурентни вериги НЕ са по-добри. Ако стока, която сте купили не е била ок, върнете я като представите касова бележка. Възможността за връщане на стока в другите "по-добри" вериги изобщо не съществува. Това е голямата разлика между веригите.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
doraed, на 13.03.2017 г. , към Kaufland Пещерско шосе:
Вчера купих свински врат на промоция - вмирисан!!! За съжаление го разбрах едва у дома. Най-противното е, че витрината беше пълна с парчета месо, което значи че ще продължат да го продават...
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
baron60, на 03.12.2016 г. , към Kaufland Пещерско шосе:
Тази вечер отново се сблъсках с арогантното поведение на "търговските" работници на магазин Кауфланд на Пещерско шосе. Вероятно не се вземат никакви мерки за подобряване на обноските на служителите към клиентите, защото аругантното държание и поведение на г-жа Илиана Сматракалова, (служителка в магазина) ми скри представите за аругантно, грубо и (без извинение) просташко държание и поведение. Незнам тези ръководители, защо не вземат да назначават мигранти на работа в магазина, защото съм сигурен, че колкото и да са неучтиви и груби, пак ще са поне с една идея по внимателни от тези който работят в момента там. Чета надписа в карето, което се отваря-"напишете своето мнение за магазин Кауфканд". и ме надува смях..... И какво от това като пишем мнението си??????? Кучето си лай, керванът си върви!!!! Ще повторя още веднъж, жалко, че такива като Саматракалова, сриват имиджа на немската верига магазини Кауфланд, които за радост на хората в германия са на светлини години напред във всяко едно отношение.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
baron60, на 16.11.2016 г. , към Kaufland Пещерско шосе:
Не мога да разбера с каква уникалност превръщаме дори магазини от немската верига в български бакалий. Вчера отидох около 17.20 ч. да си напазарувам необходимите ми зеленчуци и когато отидох на щанда за моркови, установих, че морковите са свършили и в касетките има някакви остатъци от моркови. Чрез информация повиках момчето, което отговаря за щанда за зеленчуци и на въпроса ми защо няма моркови на щанда ми беше отговорено, че вече е късно и няма за кога да се вади нова стока(магазина работи до 21.00ч.), защото щяла да остане и после трябвало отново да я прибират. Бях ужасно възмутен и потърсих управителя на магазина, който пък започна да ме лъже, че нямало повече моркови и затова не изнасяли. Каквато и да е истината, мисля, че това което се случва в нашите Кауфланди, в германските не могат даже и да си го и помислят. Няма да обяснявам какво ще се случи при такъв случай на липса на стока.Който е бил в Германия знае.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
CBA Мир
ул. "Мир"
CBA Галата
ул. "Кап. I ранг Г. Купов"
CBA Победа
ул. "Тодор Пенев" N22
CBA Червения Площад
ул. "Васил Друмев" N4
CBA Младост 2
Ж.К. "Младост"
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: