Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
+14
Note Di Vino
4
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
намира се в:
Комплекс Гладиатори
ул. "Димитър Талев" N87
За контакти:
0899 101 087
Раб. време:
Понеделник - Петък: 10:00 - 24:00ч; Събота: 10:00 - 24:00ч; Неделя: 10:00 - 24:00ч.
Описание:
Note Di Vino La Famiglia е изискан и стилен семеен ресторант. Ресторантът има красива лятна градина, с три детски площадки - Мини голф игрище, Бейби зона и площадка с батути и пързалки. Ресторантът разполага с два вътрешни ресторанта, всеки от които има детски кът. Кухнята на заведението е италианскпрочети цялото описание
Разполага с:
Климатик
Паркинг
Музика на живо
Любим на:
ДАЙ МНЕНИЕ за Note Di Vino:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
Кирил Налджиев, на 20.01.2016 г.:
Изчетох коментарите, като всяко заведение и това си има своите кусури, но цялостното ми мнение е позитивно. Най-много ми харесва това, че наистина не се пуши в заведение. Чувал съм от много ресторантьори, че ако не дават да се пуши, ще им загине бизнеса така, че самото усили е похвално. Кухнята също ми харесва. За персонала - има и много читави сервитьори, но има и такива които определено или не стават или трябва да бъдат "стегнати" малко. Лятото детския кът е много удобен за семейства. Относно лятото имам само една забележка - градината и обстановката в нея са супер, както и водопада, но заради водопада идват оси, което мен лично ме е карало да си тръгвам. Ще е добре ако изобщо има решение срещу този проблем (да се напръска с нещо или и аз незнам), да се вземат мерки. Като цяло заведението е хубаво и приятно и в него не мирише на изпотени каруцари, като във всички в които се пуши.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Юлия Митева, на 19.01.2016 г.:
Лятото бяхме там, точно след реконструкцията и реновирането на ресторанта. Обстановката тогава ми се хареса, но не и персонала. Много неучтиви с едно надменно поведение, все едно сме отишли да ни сервират за без пари. При условие че променяш коренно менюто и обстановката, редно е персонала при поднасяне на менюто да даде време на гостите да се запознаят с новостите, а не с нетърпение да пристъпва от крак на крак и да чака поръчка, а при повикване след това да се зъби и да подхвърля приборите по масата, все едно видите ли на някакви прошляци сервира. Имат да наваксват много по отношение на обслужването. Щом имат претенции за по-висока класа, би следвало да заслужат тази си претенция.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
ВОЖДА, на 16.01.2016 г.:
Невероятно заведение с чудесна атмосфера,само за ценители,цените са поносими,обслужването е на ниво,хубаво място за отмора след края на работния ден.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-5
Никога, никога не ходете на това място, ако имате самоуважение. Отвратителна кухня,/СУРОВО, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЪВЧЕ/ сервитьорите минават през дансинга и поливат танцуващите, обслужването е по-зле и от студентска столова. И откога на гръцката музика и викат ДЖАЗ?? ТОАЛЕТНИ - МРЪСНИ, МРЪСНИ, МРЪСНИ И ЛЕДЕНО СТУДЕНИ. Въобще - навсякъде мръсотия с давност от 98-ма година. ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ. ОЧАКВАМ ГИ ФАЛИРАЛИ, ОСВЕН, АКО ПАК НЕ СИ ИЗМИСЛЯТ НОВО ИМЕ.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
Александров77, на 14.01.2016 г.:
Един изискан ресторант без тютюнев дим в него! Всяка вечер на живо джаз музика.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Bucci Cappello
Морска градина, спирка Акациите, до спортен комплекс Plazza
Рибарска шатра
Център, Алея първа
Чешки ресторант MFusion Czech
ул. "Опълченска" N27
Satori
ул. "Цар Асен" N12
Комплекс Бар Наздраве
Местност Лозите
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: