Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Фестивал на здравето и красотата
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
10:00 ч.
Място:
Описание:
За четвърта поредна година в началото на май Мол Варна ще стане център на здравето и красотата. От 8 до 10 май Фестивалът на здравето и красотата ще събере десетки български и чуждестранни компании, чиито продукти и услуги представят утвърдени и иновативни тенденции в козметиката, естетичната медицина, балнеологията, производството на био храни и природосъобразния начин на живот.

Многобройни презентации на най-новите продукти за разкрасяване и демонстрации на авангарди технологии в профилактиката и лечението на болестите на съвремието по традиция ще съпътстват дните на фестивала. А специализираният модул с лекции ще събере цяло съзвездие от медицински светила и експерти по здравословно хранене, подмладяване и безлекарствено лечение, които лично ще споделят своя опит и ще дадат ценни съвети на варненци, които прекрачат прага на "аудиторията" в Мол Варна.

В трите дни на събитието ще се организират и конкурси за грим, прическа и маникюр, в които участие ще вземат някои от най-изявените професионалисти от Варна и региона! Входът за участие в конкурсите е свободен за всички, които желаят да се изявят в различните категории, а общите условия и темата на всяка от тях, ще бъдат публикувани до няколко дни!

Както винаги, фирмите, участващи в изложението, ще изненадат гостите на Фестивала на здравето и красотата със специални отстъпки и много атрактивни награди. Очаквайте пълната програма на фестивала в сайта на Мол Варна: www.mallvarna.bg и тук във Фейсбук страницата на търговския център.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: