Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
ТДК Bloodrush
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
21:00 ч.
Място:
Вход:
8 лв.
Описание:
Shangri Live и Club Vintage 33 (Varna)
представят на живо:

TDK
Bloodrush

На кръстовището на ул. "Г. Димитров" и ул. "В. Коларов" в гр. Вълчи Дол се намира изоставено ТКЗС (Трудово Кооперативно Земеделско Стопанство), на чиято стена, гледаща към пресека, пише "Навременна сеитба - добра реколта". Години по-късно, също като избледнял спомен, преживяваме пристигането си във Варна. "Нетипично пътешествие" - си казваме - "та морето през зимата замръзва, гларусите бягат към вътрешността, а гарите, макар и морски, не чакат и не изпращат никого. Какво ли държи хората там, където в съзнанието на прокълнатите "винаги-виждащи-бряг" е вечно лято и друг сезон няма? Нима зимата по тези земи е само мит, като е всъщност вечножълт пясък, катерещ се по мокрите нозе?"
Дълго време след първите глътки въздух ще се намерим в короната на Черния град, на града "култ към личността", обратно откъдето наистина всичко е започнало.

Как ли ТДК ще се римува с подземието на ДКС?

Като пътеводител в Одесоските невидими етажи призовахме фракцията за внезапни удари в ниския регистър Bloodrush. Те ще бъдат светлината, според която ще се предвижваме. Мерило високо и за най-доблестните.

Истина е, че думите бледнеят пред преживяването. Нашето, а силно се надяваме и ваше.

Причината да сме тук е привилегията да Ви поканим на представянето на своя първи албум. Албум, който представлява серия от музикални снимки, запечатали над 10 години мисъл и 4 години неуморни терзания, както и фокус върху това, което гнети и впечатлява. Музиката, в нашия случай, е медиум за по-добро съществуване, своеобразна звукова библия, която не се ограничава само с изсвирените звуци, а преплита в организма си думите и идеята, че това да си пълноценен не се изчерпва само с осигурено битуване. Точно, че е нужно нещо повече. За нас и нашите близки - това е ТДК, не само като група, но и като идея, като начин на живот. В един свят на безкрайни информационни миражи, безотговорни въпроси и изключителна самота - една среда, една общност като тази е почти екзистенциално нужна, защото тя създава, чрез взаимно облагородяване, възможността човекът да се огледа и да се превърне в човек. Което означава - да е искрен, да ридае, да вика и крещи, да го боли, когато го боли да се пита защо го боли, да не се хвърля на първия очевиден отговор, а да поставя под въпрос. Да играе на въже със статуквото и границите (да, всички видове) и най-вече, най-вече, най-вече да обича. Да обича, както никога никой повече няма да обича, защото на този свят шансът да съществуваш искрено и истински, неподправен и сигурно честен е един и най-вероятно е за малко, затова е хубаво да се направи както трябва - с пълна отдаденост и внимание към детайла, защото в крайна сметка най-важното впечатление, което се оставя, е това което оставяш у самия теб.

Албумът е съставен от 8 композиции на живия живот.

Той няма име, защото както самата ТДК албумът е предназначен да бъде индивидуално изживяване. Неговата цел е да бъде инструмент за самовъзпитаване и усъвършенстване, а не за налагане на информация и идеология. В този смисъл - всеки от вас може да даде име на своето собствено преживяване с нашия албум.

Албумът е придружен с книга, чиято цел е да допълни краските и цветността на звуковото преживяване. Стилистиката и дизайнът на албума са неразривно свързани с музиката в него. Ако, разбира се, я намерите. "

Следконцертното афтърпарти ще се случи първо в Bolla bar, а след това самостоятелно в главата на всеки един присъстващ.

Добра реколта, зли очи.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: