Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Посрещането на Баба Марта - празнично детско тържество
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
17:30 ч.
Място:
Описание:
По традиция в първия ден на месец март Баба Марта ще бъде скъп гост на най-малките посетители в Мол Варна. За посрещането й търговският център организира детско тържество с много изненади и награди. С помощта на Пижо и Пенда, в чиито роли ще се превъплътят любими актьори от Държавния куклен театър - Варна, малчуганите ще се веселят, пеят, танцуват и ще печелят награди в забавни игри и викторини.

В програмата за празника ще включат и малките самодейци от читалище "Искра-1924". Децата от театрална формация "Весел Миг" с художествен ръководител Миглена Параскевова ще изпълнят театралната миниатюра "Баба Марта бързала, мартенички вързала", а участниците в детския танцов състав "Боалийчета" с художествен ръководител Данаил Маринов ще забавляват гостите с кръшни народни танци.

Кулминация на тържеството ще е посрещането на Баба Марта, която ще върже мартеничка за здраве на всяко дете, присъстващо на събитието. Усмихнатата старица ще гостува на Мол Варна чак до края на деня, за да успее да закичи с пролетен амулет от сплетени бели и червени конци не само най-малките, но и порасналите клиенти на търговския център.

Входът за празника, който започва в 17:30 часа, е свободен!
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: