Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Шепот & PlanB
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
21:00 ч.
Място:
Вход:
5 лв.
Описание:
Преди година започнахме създаването на нашия нов свят. Построихме основите и след това започна изграждането. Строихме и събаряхме, променяхме фрагменти, цветове и нюанси, копнеейки по създаване на новото. Времето летеше бързо, а ние бяхме подвластни. Често работата замираше, за да започне отново с по-голяма сила. Понякога нашият свят вървеше към добро, понякога не, така както беше и двойствена неговата природа. Той изглеждаше мрачен, докато в същия момент светеше с най-ярка светлина. Даваше ни надежда, като същевременно ни отегчаваше с глухата си монотонност.

При градежа неведнъж загубихме себе си. Пламъкът, който гореше в началото на създаването често угасваше, оставяйки след себе си тлееща жар. Но топлината на идеята и твърдостта на душите ни създаваха нова искра в нашето огнище. В тези моменти мислите ни се избистряха и добавяхме нови елементи в тайнствения свят.

Така построихме нашата Непозната земя. Земя, в която сами не знаем какво да очакваме; в която се губим, но не спираме да търсим правилната посока. Известно ни е само, че пътят е загадъчен, но не и непроходим.

Нека ви представим нашия едноименен албум, съдържащ звуковата материя на света, който създадохме. На входа на Непознатата земя топло ще Ви посрещнат приятелите ни от Plan B / План Б, а ние ще ви очакваме
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: