Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Фестивал на здравето и красотата
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
11:00 ч.
Място:
Описание:
За шести пореден път Мол Варна EAД ще стане център на здравето и красотата. Фестивалът на здравето и красотата ще събере десетки български и чуждестранни компании, чиито продукти и услуги представят утвърдени и иновативни тенденции в козметиката, естетичната медицина, балнеологията, производството на био храни и природосъобразния начин на живот.

Посетителите ще видят многобройни презентации на някои от най-новите продукти за разкрасяване, демонстрации на авангардни технологии в профилактиката и лечението на болестите на съвремието. Цяло съзвездие от медицински светила и експерти по здравословно хранене, подмладяване и безлекарствено лечение ще споделят своя опит и ще дадат ценни съвети на гостите на Мол Варна ЕАД.

Както винаги, фирмите, участващи в изложението, ще изненадат гостите на Фестивала на здравето и красотата със специални отстъпки и много атрактивни награди.

В трите дни на събитието ще бъдат организирани конкурси за грим, прическа и маникюр, в които участие ще вземат някои от най-изявените професионалисти от Варна и региона! Входът за участие е свободен за всички, които желаят да се изявят в различните категории. Компетентно жури от признати специалисти в съответната област ще излъчи във всяка от категориите по един победител, който ще спечели и голямата награда, осигурена от Мол Варна ЕАД. Темата на тазгодишните конкурси и общите правила за участие ще бъдат публикувани до края на април.

Много други важни тънкости за добрия външен вид и здравословен начин на живот ще научите на шестото издание на Фестивала на здравето и красотата.

Очаквайте пълната програма на www.mallvarna.bg и тук в страницата на търговския център във Фейсбук.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: