Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Аватар
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Avatar
Жанр:
Екшън, Трилър, Фантастика
Режисьов:
Джеймс Камерън
Участват:
Джовани Рибизи, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Мишел Родригес, Зоуи Салдана, Стивън Ланг, Лаз Алонцо, Уес Студи, Си Си Ейч Паундър, Джоел Дейвид Мур
Описание:
Филмът проследява историята на Джейк Скъли, парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора да помогне на минна корпорация да събере минерал, наречен "унобтаниум"! Хората не могат да дишат въздуха на Пандора, така че те пътуват и работят в специални метални кислородни костюми. Пандора има местно население от нейвита - раса представляваща шестметрови хуманоидни сини същества, които нямат никакъв интерес да помагат на хората, в тяхното начинание на Пандора.

Корпорацията създава хибридно същество от ДНК-то на човек и нейви, което се контролира от съзнанието на оператор-човек. Новополученото същество се наричат АВАТАР! Проблемите идват, когато всички същества на планетата Пандора, животни, растения, нейвита, осъзнават, че хората трябва да напуснат техния свят и започват да използват всички сили за осъществяването на тази цел.

Хората са принудени да се борят за оцеляването си на Пандора и насред тази борба е захвърлен Джейк Съли (Сам Уортингтън "Терминатор Спасение"). Докато живее сред местните на Пандора Съли сменя позициите и и помага на нейвитата да поведат революционна борба за премахване на хората и Аватарите от лицето на Пандора!

Уловката е, че когато Съли е в своя Аватар, той е напълно мобилен, когато е под формата на човек, той е прикован за инвалидна количка. Това е една морална дилема, с която ще трябва да се справи, а неговото пътешествие през светът на Пандора, ще реши съдбата и на двата свята!
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: