Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Тролчета
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Създателите на Шрек представят най-новата анимация на DreamWorks Animation - ТРОЛЧЕТА, интелигентна, забавна и пиперлива комедия за пътя към щастието, и колко далеч би стигнал някой, за да го постигне. Филмът пренася зрителите в един чуден и пъстър свят, населен от прекалено оптимистични тролчета, които обичат музиката, танците и се наслаждават на живота. Единствената им заплаха е мрачният гигант Бергенс, който е доволен единствено, когато стомахът му е пълен… с тролчета. След като Бергенс нахлува и опустошава веселото селце, най-щастливото тролче Попи (Ана Кендрик) и свръх предпазливият темерут Бранч (Джъстин Тимбърлейк) се впускат в пътешествие, за да спасят приятелите си. Тяхната мисия е изпълнена с приключения и премеждия, а двамата противоположни герои трябва да се изтърпят взаимно достатъчно дълго време, за да успеят.

Във филма оживява необикновен свят, вдъхновен от нишки, тъкани вълнени материи, пухкави кожи, много блясък и искрящи цветове. Зрителите ще се потънат напълно в тази непоказвана досега уютна вселена, която създателите на филма наричат „мъхесто разтапяне". И най-отличителната черта на героите са техните славни коси – в ярки бонбонени цветове, растящи право нагоре, в противодействие на законите на гравитацията.

Използвайки музиката като част от разказа, саундтракът на ТРОЛЧЕТА включва пет оригинални песни на Джъстин Тимбърлейк, Гуен Стефани, Ана Кендрик и Ариана Гранде, и е допълнен много класически хитове от 60те, 70те и 80 те години, изпълнени от актьорския състав с нов аранжимент.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: