Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Войната за планетата на маймуните
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Преди 15 години един научен експеримент тотално се обърква, за да даде ВЪЗХОД на нов вид интелигентни маймуни... и да създаде вирус, който почти унищожава човешката раса. Маймунският вирус, както става известен, води човечеството към своята гибел. Оцелелите, малцината с имунитет, започват да завиждат на мъртвите... докато маймуните са в истински възход в горите северно от Сан Франциско...

Със ЗОРАТА на зараждащата се цивилизация, маймуните се справят отлично в отсъствието на човешки контакт... докато не са открити от малка група отчаяни оцелели хора, която иска да създаде собствена колония. Хора и маймуни се опитват да живеят заедно, но крехкият им мир е разбит от Коба, маймуна, неуспяваща да устои на желанието за мъст към бившите си мъчители. Цезар, предводителят на маймуните, се опитва да възстанови реда, но от бруталната битка, която вече е започнала, няма връщане назад.

Нападната колония изпраща отчаян зов за помощ, несигурна дали въобще някой ще отговори. Сигналът, обаче, е получен на 1,300 км на север, където стотици войници са потърсили убежище след вирусния апокалипсис. Тези мъже и жени са всичко, което е останало от американските военни части. Отговаряйки на зова, бойна група, предвождана от свирепия Полковник, е изпратена да се присъедини към битката. Цезар и маймуните отстъпват в горите, но хората се впускат в преследване, решени да ги унищожат веднъж завинаги. В продължение на две години, войниците напразно търсят Цезар, за който се смята, че командва маймуните от база скрита дълбоко в горите.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: