Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
El Primero Pizza & Bar
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Варна
Адрес:
ул. "Роза" N23 Б, Цветен
За контакти:
0894 747 207
Раб. време:
Всеки ден: 11:00 - 23:00ч
Описание:
El Primero Pizza & Bar e новооткрито заведение в Цветния квартал във Варна. Тук може да опитате вкусния ястия в приятна обстановка.
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за El Primero Pizza & Bar:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
Krasimira Georgieva 6, на 29.06.2016 г.:
Живея, може да се каже на 3 мин. от заведението. Наблизо ми е и удобно за посещение....Ноооо след опита, който имах с тях, не ще го посетя отново, а и не бих го препоръчала на никой. Първото посещение направихме с приятели завърнали се от чужбина- хората останаха в културен шок, както и ние с мъжът ми. Имаше рожден ден и беше пълно, на това отдадох некомпетентното обслужване на персонал и качеството на храната. Посетихме втори път, заведението имаше една заета маса. Поръчката беше взета от момиче, което имаше потник покриващ 2/3 от горната част на тялото и, напълно незнаеща какво прави, бях потресена от вида и некомпетентността и...чакахме мноогоо дълго време за една пица и салата.Когато ги получихме, пицата,както и салатата, които бяха обявени в менюто че са с босилек...и песто...получих с поръсен такъв сух от пакетче, а пестото...не знам какво беше това, което имах върху салата Капрезе( изглеждаше като от тубичка за паста за зъби..не знам дали се продава такова нещо, но явно има). Абсолютна излагация и срам за заведение което има италианско име и предлага ястия от там. В сезона на пресните подправки да се предлага това!!!!! Бях силно разочарована и възмутена, както аз, така и съпругът ми. Не бих посетила повече заведението, загубиха ме, а живея до тях,не бих го препоръчала, а дори напротив!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
TAnqp, на 30.03.2016 г.:
Примеро е едно от най-добрите заведения!Бих го препоръчала на всеки който смята че иска да опита нещо ново и вкусно,ястията са винаги топли и пресни.Персонала е добре подбран и обучен.Мястото е спокойно което е приоритет за всички нас.С
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Neli Raykova 1, на 28.03.2016 г.:
Много трудно може да се намери място където да се коментира това "ЗАВЕДЕНИЕ". Обстановката няма да я обсъждам - излишно е на снимките се вижда. Директно към сервиза, без униформа, все едно от колхозния пазар ми идва и не знае къде се намира, за каквото и да я попиташ тича да пита в кухнята как се приготвя и какво има... Сами сме в заведението само отвън на една маса т.нар. шефка и шеф стоят и подпират главата и уж много са заети да приемат поръчки от ам-ам. Оказва се, че поръчката ни се бави 40 минути, защото имало много голяма поръчка за вкъщи, това споделя сервитьорката след видното ми недоволство... Изчаквам шефката да влезе и я питам кога ще е готово, а тя сопнато ми отговаря със същото оправдание и тук изпадам в смях щом не можеш да обслужиш една поръчка от 10 пици/после попитах сервитьорката какво точно е голямото на тази поръчка/ за вкъщи и една единствена маса в заведението си... какво правиш в този бизнес???? И вместо да ми се стряскаш с тон насреща и да се мъчиш да се оправдаваш що не се засрамиш и замислиш какво точно ми обясняваш :D :D :D Както и да е неприятен спомен! Реших да им дам втори шанс днес, поръчах пилешко шишче, с което се борих 10 минути докато го извадя, после се оказа, че явно не е намазано с мазнина предварително и е станало на подметка /буквално не може да се сдъвче/, пържените картофи бяха сурови... и ще спра до тук, защото не желая да се ядосвам. Доста големи аматьори ...Ако желаят собствениците да се свържат с мен имам още какво да им разкажа, но не знам дали ще им хареса :)
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-1
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: