Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
El Primero Pizza & Bar
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Варна
Адрес:
ул. "Роза" N23 Б, Цветен
За контакти:
0894 747 207
Раб. време:
Всеки ден: 11:00 - 23:00ч
Описание:
El Primero Pizza & Bar e новооткрито заведение в Цветния квартал във Варна. Тук може да опитате вкусния ястия в приятна обстановка.
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за El Primero Pizza & Bar:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
Krasimira Georgieva 6, на 29.06.2016 г.:
Живея, може да се каже на 3 мин. от заведението. Наблизо ми е и удобно за посещение....Ноооо след опита, който имах с тях, не ще го посетя отново, а и не бих го препоръчала на никой. Първото посещение направихме с приятели завърнали се от чужбина- хората останаха в културен шок, както и ние с мъжът ми. Имаше рожден ден и беше пълно, на това отдадох некомпетентното обслужване на персонал и качеството на храната. Посетихме втори път, заведението имаше една заета маса. Поръчката беше взета от момиче, което имаше потник покриващ 2/3 от горната част на тялото и, напълно незнаеща какво прави, бях потресена от вида и некомпетентността и...чакахме мноогоо дълго време за една пица и салата.Когато ги получихме, пицата,както и салатата, които бяха обявени в менюто че са с босилек...и песто...получих с поръсен такъв сух от пакетче, а пестото...не знам какво беше това, което имах върху салата Капрезе( изглеждаше като от тубичка за паста за зъби..не знам дали се продава такова нещо, но явно има). Абсолютна излагация и срам за заведение което има италианско име и предлага ястия от там. В сезона на пресните подправки да се предлага това!!!!! Бях силно разочарована и възмутена, както аз, така и съпругът ми. Не бих посетила повече заведението, загубиха ме, а живея до тях,не бих го препоръчала, а дори напротив!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
TAnqp, на 30.03.2016 г.:
Примеро е едно от най-добрите заведения!Бих го препоръчала на всеки който смята че иска да опита нещо ново и вкусно,ястията са винаги топли и пресни.Персонала е добре подбран и обучен.Мястото е спокойно което е приоритет за всички нас.С
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Neli Raykova 1, на 28.03.2016 г.:
Много трудно може да се намери място където да се коментира това "ЗАВЕДЕНИЕ". Обстановката няма да я обсъждам - излишно е на снимките се вижда. Директно към сервиза, без униформа, все едно от колхозния пазар ми идва и не знае къде се намира, за каквото и да я попиташ тича да пита в кухнята как се приготвя и какво има... Сами сме в заведението само отвън на една маса т.нар. шефка и шеф стоят и подпират главата и уж много са заети да приемат поръчки от ам-ам. Оказва се, че поръчката ни се бави 40 минути, защото имало много голяма поръчка за вкъщи, това споделя сервитьорката след видното ми недоволство... Изчаквам шефката да влезе и я питам кога ще е готово, а тя сопнато ми отговаря със същото оправдание и тук изпадам в смях щом не можеш да обслужиш една поръчка от 10 пици/после попитах сервитьорката какво точно е голямото на тази поръчка/ за вкъщи и една единствена маса в заведението си... какво правиш в този бизнес???? И вместо да ми се стряскаш с тон насреща и да се мъчиш да се оправдаваш що не се засрамиш и замислиш какво точно ми обясняваш :D :D :D Както и да е неприятен спомен! Реших да им дам втори шанс днес, поръчах пилешко шишче, с което се борих 10 минути докато го извадя, после се оказа, че явно не е намазано с мазнина предварително и е станало на подметка /буквално не може да се сдъвче/, пържените картофи бяха сурови... и ще спра до тук, защото не желая да се ядосвам. Доста големи аматьори ...Ако желаят собствениците да се свържат с мен имам още какво да им разкажа, но не знам дали ще им хареса :)
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-1
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Diminiko
ул. "Топра Хисар" N8
БМ Градината
местност Салтанат 43, Морска градина, до Делфинариума
Ladadika
ул. "Царевец" N38
El Kapan
Крайбрежна алея
Вила Буров
Морска Градина, местност Салтанат 81
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: